Tof Thissen 
Fractievoorzitter Eerste Kamer

Steven is voor de duvel niet bang. Hij is scherp in zijn observaties, initiatiefrijk en inhoudelijk sterk. Met zijn jonge en goede uitstraling nodigt hij uit om mee te doen. Steven is een frisse GroenLinkser die idealen durft na te streven en verantwoordelijkheid wil nemen om ze te realiseren. Maar niet ten koste van alles. In de menselijke relaties en betrekkingen is hij heel verbindend. Goed om mee te werken en op zijn tijd, naast ernst en engagement, vol humor!
Utrecht, GroenLinks en Steven zijn het beste voor een sociale, menselijke en duurzame leefbare stad!

 

Annemiek Rijckenberg
Oud-wethouder GroenLinks Utrecht

In 2014 moet GroenLinks erg veel stemmen verzamelen in Utrecht om de landelijke malaise te doen vergeten. Gemeentepolitiek wordt steeds belangrijker, en vraagt om energieke, idealistische en intelligente politici, die veel groepen aanspreken en kunnen vertegenwoordigen. Steven is voor mij een kandidaat-lijsttrekker, die het debat aan kan, die luistert, resultaten kan bereiken, die inspireert en verbindt.
Kies voor de toekomst, kies Steven!

 

Lot van Hooijdonk 
Adjunct-directeur Natuur & Milieu Utrecht en oud-afdelingsvoorzitter GroenLinks Utrecht

Mijn stem gaat naar Steven omdat hij in staat is grote groepen in de stad aan te spreken. Hij is aansprekend, optimistisch, strategisch en scherp. Daarmee heeft Steven alles in huis wat de leider van GroenLinks in Utrecht nodig heeft!

 

Monique Bollen
Schrijver verkiezingsprogramma en oud-directeur Vereniging voor Milieuprofessionals (VVM)

Ik ben blij dat Steven zich kandidaat heeft gesteld als lijsttrekker voor GroenLinks Utrecht. Waarom? Steven is gedreven, weet wat er speelt en heeft zeker gezien zijn leeftijd goede en bruikbare ervaring. Steven staat voor wat hij echt wilt, maar houdt wel zijn oren open voor andere geluiden. Als lijsttrekker zal zijn gedrevenheid zondermeer aanstekelijk werken naar de raadsleden, leden en kiezer. Hij zal een bindende rol spelen. Ik zie Steven als een fris boegbeeld van GroenLinks Utrecht met een heldere groene, sociale koers!